Nieuwsbrief
 

 

Excursie naar Tuschinski

 

Het is dan uiteindelijk toch gelukt om een excursie te organiseren in het prachtige Theater van Abraham Tuschinski. Op 30 november om 10.00 uur verzamelen wij daar voor een kopje koffie en de rondleiding van onze vaste gids Rudolph. Dit mooie theater gebouwd door de Poolse bioscoop gigant ( hij had meerdere theaters ook in Rotterdam) Abraham Tuschinki. Met hem en zijn familie liep het slecht af tijdens de 2e wereldoorlog. De documentaire over zijn leven en het theater krijgen jullie van mij kado op dvd, wanneer je met de rondleiding meegaat.

 

De donderdag gaat er als volgt uitzien; 10 uur in Tuschinki voor de rondleiding dan begin van de middag, een kopje koffie bij In’t Aepjen, het oudste café van Amsterdam. Daar zal ik jullie de geschiedenis van dit café vertellen. Daarna richting Casablanca waar wij van een heerlijke 3 gangen lunch gaan genieten. Dan kunnen wij onder het genot van een drankje en een hapje napraten over datgeen wat wij allemaal beleefd hebben die dag. Als extra gaan wij tussen de gangen door naar mijn theatertje om een film te kijken over Oud Amsterdam. Ter meerder vermaak zorg ik ervoor dat er boeken zullen liggen die jullie in kunnen kijken over Amsterdam.

 

 

Er kunnen maximaal 12 mensen mee, omdat wij de groep niet te groot willen maken zodat iedereen de gids goed kan volgen. De kosten van deze dag zijn in total inclusief lunch € 45,-. De drankjes zij zoals jullie begrijpen voor eigen rekening.

 

Verder wil ik graag melden dat de AH boekjes nog in november en december bij Casablanca Variété nog in te leveren zijn! Wel even reserveren of per mail of even bellen met Astrid 06-5107 1252 of Wim 06-5105 3604.

 

Ook hebben wij iedere dinsdag ons gezellige
buurtdiner, 3-gangen voor € 15,-.

 

 

U kunt bij mij reserveren via de telefoon Wim Peeters 06-5105 3604
of via de mail; info@casablanca-amsterdam.nl

 

Vriendelijke groet
Wim Peeters

 

Vergeet ons niet op FB te liken.
Want wij doen hele spannende dingen daar.

Facebook CasablancaVarieteAmsterdam.

 

 

Reserveren en inlichtingen

Bel voor reserveren en/of inlichtingen met
Wim Peeters: 06 51053604

 

info@casablanca-amsterdam.nl
Zeedijk 24, Amsterdam

 

www.casablanca-amsterdam.nl

 

 

 

Bekijk Casablanca Variété met een virtuele tour

Schrijf je in op onze mailinglist. Klik hier...
Casablanca Variété • Zeedijk 24 • 1012 AZ Amsterdam • 020 - 625 5685 / 0651 - 053 604 • info@casablanca-amsterdam.nl
Facebook          Twitter

Hosting en webdesign: Metasign Communications