Voorgerechten

Nederlands / English
 
Einlasz
Gepocheerd ei in roquefort saus8,50
Black Tower Circus
3 kaaskroketten met gebakken peterselie11,00
Adagio Acrobatiek
2 grote garnalen kroketten14,50
6 Master Chapiteaux
Dakloze slakken op de ouderwetse manier met veel knoflook, peterselie en roomboter8,50
Charivari
Holl. garnalen op getoast brood, whisky saus apart geserveerd 17,50
Courbette
Uitgesneden gerookte zalm, pesto saus en kappertjes11,50
Ikariër
Gerookte paling op getoast brood 17,50
Alberto Courtial
Geitenkaassalade met honing tijm dressing en pijnboompitten10,50
Pas De Deux
2 echte Vietnamese loempia’s mint en slablad (en originele saus)10,50
Marco en Philip Peeters
Eendenlever paté met marmelade13,50
Met bijpassend glaasje Dessert wijn (Vin doux)18,50
Big Top
Ganzenlever met marmelade19,50
Met bijpassend glaasje Dessert wijn (Vin doux)24,50
De Capos
3 grote gegrilde gamba’s in de knoflookboter 16,50
Gemischte
Groene salade met tomaat en ossenhaas puntjes 8,50
Salto Mortale
Gebakken forel (ook als hoofdgerecht mogelijk) 13,50
Turmseil
Pasta carré’s gevuld en gegarneerd met zongedroogde tomaatjes in pikante tomatensaus 8,50
Truppe Salvo
Bisque d’Homard op originele Franse wijze (kreeftsoep) 15,50
Les Coty’s
Vissoep 11,50
Due Steffi
2 kreeft kroketten17,00
Panneau
Gebakken champignons op getoast brood8,50
Rondelzeil
Soep van de dag (seizoen)5,50
Cirque d’Hiver
Groente ratatouille in bladerdeeg met roquefort8,50
Pasforce
Runderfilet carpaccio11,50
Gardin
Pasta scampi aglio e olio9,50
     
Wij vinden het niet gek wanneer u 2 of 3 voorgerechten eet i.p.v. een hoofdgerecht.

Bekijk Casablanca Variété met een virtuele tour

Schrijf je in op onze mailinglist. Klik hier...
Casablanca Variété • Zeedijk 24 • 1012 AZ Amsterdam • 020 - 625 5685 / 0651 - 053 604 • info@casablanca-amsterdam.nl
Facebook          Twitter

Hosting en webdesign: Metasign Communications