Piste menu

3 GANGEN MENU/ 3 COURSE MENU

PISTE

VOORGERECHT / STARTER.
Kersverse vandaag klaargemaakte dagsoep. Fresh soup of het day.
of/or Pasta fruttie die mare.
of/or Vietnamese loempia’s met org saus. Vietnamese eggrolls with org sauce of/or
Fillet of beef carpaccio (+ € 4,00)

HOOFGERECHT / MAINCOURSE.
1,8 ons V.S. biefstuk van graan gevoerde runderen.
stevig, sappig van smaak.
180 gramm North American fillet, grain fet, great taste.
of/or
Kabeljauwfilet uit de oven in licht romige kaassaus met Provençaalse kruiden.
Bakes Cod in light creamy cheese sauce with Provence herbs.
of/or
Vegetarische dagschotel, Vegetarian today’s special.

NAGERECHT / DESSERT.
IJs met eigengemaakte coulis van bevroren vruchten en slagroom
Ice cream with homemade coulis from frozen fruit, whipped cream
of/or
Crème Brûlée.
Creme brulee

€ 29,95
Bij het menu serveren wij eigen gemaakte frites en sla met tomaat.

BIJGERECHTEN / SIDEDISHES
Bij het hoofdgerecht kan geserveerd worden:
Extra Pommes frites € 1,50/ spinazie spinach op middellandse zee wijze € 2,50/haricots verts met pijnboompitten € 2,50/ champignons € 2,50 / gebakken uien baked onions € 1,50 / extra sla met tomaat en dressing salad with tomato
and dressing € 1,50/ gebakken aardappeltjes Oriëtaalse wijze baked potatoes € 2,50.
Sauzen sauces à € 3,00: peper pepper/ knoflook garlic/ bospaddestoelen forest mushrooms, roquefort/ vuurspuger fire-eater.

Voor à la carte zie onze uitgebreide menukaart.
If you want to dine à la carte see out menu.

Bekijk Casablanca Variété met een virtuele tour

Schrijf je in op onze mailinglist. Klik hier...
Casablanca Variété • Zeedijk 24 • 1012 AZ Amsterdam • 020 - 625 5685 / 0651 - 053 604 • info@casablanca-amsterdam.nl
Facebook          Twitter

Hosting en webdesign: Metasign Communications