Martin Lacey menu

4 gangen menu / 4 course menu:

Martin Lacey

VOORGERECHT / STARTER
2 Vietnamese loempia’s op slablad met mint en originele saus.
2 Vietnamese eggrolls with lettuce mint and original sauce of/or
Originele zelf gemaakte Zandvoortse vissoep.
Original homemaid Zandvoortse fishsoup. of/or
Carpaccio. Fillet of beef Carpaccio (+ € 4,00)

HOOFDGERECHT / MAINCOURSE
2 ons echt mooie ossenhaas in de boter.
200 gramm really beautiful steak of/or
Kabeljauwfilet uit de oven in licht romige kaassaus met Provençale kruiden.
Bakes cod in light creamy cheese sauce with Provence herbs of/or
Vegetarische schotel/ vegetarian dish.

NAGERECHT / DESSERT
Crème brûlèe met een glaasje / with a glass Vin Doux Muscat. of/or
Kaas plateau met een glaasje / with a glass Vin Doux muscat. of/or
IJsje met eigengemaakte coulis van bevroren vruchten, slagroom /
Ice cream with homemade coulis from frozen fruit, whipped cream.

AANGEKLEED KOPJE KOFFIE / “DRESSED UP” CUP COFFEE
(met petit-fours chocolaterie en nougat)
(With small cakes, chocolates and nougat)

€ 62,50

Het hoofdgerecht wordt geserveerd met pommes frites, sla met tomaat en dressing, spinazie op Middellandse zee wijze, gebakken aardappeltjes op Oriëntaalse wijze, haricots verts met pijnboompitten, champignons en gebakken uien.
The maincourse is served with French fries, salad, baked onions, champignons, baked potatoes in different way and haricots verts.

Optioneel sauzen : peper pepper, knoflook garlic, bospaddestoelen forest mushrooms, roquefort, vuurspuger fire-eater.

Voor á la carte zie onze uitgebreide menukaart.
If you want to dine á la carte see our menu


Bekijk Casablanca Variété met een virtuele tour

Schrijf je in op onze mailinglist. Klik hier...
Casablanca Variété • Zeedijk 24 • 1012 AZ Amsterdam • 020 - 625 5685 / 0651 - 053 604 • info@casablanca-amsterdam.nl
Facebook          Twitter

Hosting en webdesign: Metasign Communications