Jason Peeters menu

3 gangen menu / 3 course menu:

Jason Peeters

VOORGERECHT / STARTER
2 Vietnamese loempia’s op slablad met mint en originele saus.
2 Vietnamese eggrolls with lettuce mint and original sauce of/or
Originele zelf gemaakte Zandvoortse vissoep.
Original homemaid Zandvoortse fishsoup of/or
Carpaccio. Fillet de beef Carpaccio (+ € 4,00)

HOOFDGERECHT / MAINCOURSE
2 ons echt mooie ossenhaas in de boter.
200 gramm really beautiful steak of/or
Kabeljauwfilet uit de oven in licht romige kaassaus met Provençale kruiden.
Bakes cod in light creamy cheese sauce with Provence herbs of/or
Vegetarische schotel vegetarian dish.

NAGERECHT / DESSERT
Dikke plak verse meloen met een bolletje meloen ijs.
Melon with melon ice cream of/or
Chocolade fondant met zachte chocolade vulling en slagroom.
Chocolate fondant with soft chocolate filling and whipped cream. of/or
IJsje met eigengemaakte coulis van bevroren vruchten, slagroom.
Ice cream with homemade coulis from frozen fruit, whipped cream.

Koffie / Coffee.

€ 55,00

Het hoofdgerecht word geserveerd met pommes frites en sla met tomaat en dressing
spinazie op Middellandse zee wijze, gebakken aardappeltjes op Oriëntaalse wijze, haricots verts met pijnboompitten, gebakken champignons en gebakken uien
The maincourse is served with French fries and salad, spinach in Mediterranean way and
haricots verts, baked potatoes in different way, champignons, baked onions.

Optioneel sauzen: peper pepper/ knoflook garlic/bospaddestoelen forest mushrooms/
roquefort/ vuurspuger fire-eater.

Voor á la carte zie onze uitgebreide menukaart.
If you want to dine á la carte see our menu.

 

œ

Bekijk Casablanca Variété met een virtuele tour

Schrijf je in op onze mailinglist. Klik hier...
Casablanca Variété • Zeedijk 24 • 1012 AZ Amsterdam • 020 - 625 5685 / 0651 - 053 604 • info@casablanca-amsterdam.nl
Facebook          Twitter

Hosting en webdesign: Metasign Communications